12 de novembre 2007

De compres altre vegada

Aquest cop vaig anar a comprar uns rellotges al Silk Market. Lloc molt famós per les imitacions de tot tipus de marques i productes. Sol entrar ja em comencen a parlar castellà.....barato, bonito, para tu novia, precio especial para ti....Desprès de 'regatejar' un bon rato, la dependenta no accepta el meu preu i la tia em diu en un castellà millor que el meu : tacanyo!!jeje. Jo vaig ensenyar a una d'elles a dir "mas barato que en corte ingles" però sense èxit. Massa llarg.
Al sortir de l'edifici també hi ha gent venent, aixo si, d'estranquis. Una d'elles ens va perseguir, no us enganyo, durant 300 metres intentant que compréssim algo i nomes feia que treure's coses de les butxaques i totes elles diferents. Semblava el David Coperfield!!!
Com no també hi ha venedors de pelicules, pirata per suposat. Amb el nostre nivell de Xines Mandarin li vam preguntar a un d'ells si tenia la peli Ratatuille (al meu colega li feia il.lusio, que li puc fer). Pel que vaig comprovar, el nostre nivell de Xines encara no es molt bo ja que desprès de portar-nos a dins d'un caixer i tot molt d'amagat, el tiu ens ensenya el catàleg de les pelis porno que te disponibles. Hem d'afinar mes la nostra pronunciació, jeje!! (en serio que buscavem Ratatuille)

Miki Chang

1 comentari:

Anònim ha dit...

T'estàs aficionant al shopping, eh? I després diuen de les dones!!! I a sobre regatejant que vicia més, quin perill!

Records