01 de maig 2008

Curiositats Australi-Novazelandistiques/ Curiosidades Australi-Neozelandisticas

El Didgeridoo es un instrument tradicional Aborigen de vent. Es un tros llarg de fusta d'eucaliptus amb una forat al mig. Doncs be, aquest forat el fan ni mes ni menys, no els aborígens sinó els tèrmits, aaahhh!!!
El famós 'boomerang' Australià que feien servir els aborígens Australians no retornava a la persona sinó que la seva forma corbada era per que agafes mes velocitat i així matar o ferir a, principalment, cangurs o emús.
Austràlia te el nivell de càncer de pell mes alt de tot el mon. Això es degut a la pell blanquinosa de la població, a la latitud tropical i sobretot, per que als Australians sempre els ha agradat fer activitats a l'aire lliure. Sobretot beure cervesa, jeje.
Les senyals de transit a Austràlia son similars a les de les resta de països però si viatges per aquest gran país veuràs unes que no tenim per aquí...les que avisen de coales, camells, cangurs, emús, cavalls i fins i tot cocodrils creuant la carretera. Res, petits animalets australians.....
Nova Zelanda va ser el primer país del mon a l'any 1893 en donar el dret de votar a la dona. No se si els hem d'estar agraïts o no....jeje. Es broma, es broma....
El mont Cook a Nova Zelanda es la muntanya mes alta d'aquest bonic país amb 3.754 metres d'alçada encara que al 1991 era 10 metres mes alt. En aquell any, 10 milions de cm cúbics de roca i gel del punt mes alt es van desplomar...us ho podeu imaginar?
.
El 'Didgeridoo' es un instrumento tradicional Aborigen de viento. Es un trozo largo de madera de eucalipto con un agujero en medio. Pues bien, este agujero lo hacen ni mas ni menos, no los aborígenes, sino las termitas, aaahhh!!!
El famoso 'boomerang' Australiano que usaban los aborígenes Australianos no retornaba a la persona sino que su forma curvada era para que alcanzara mas velocidad y así matar o herir a, principalmente, canguros o emús. Australia tiene el nivel de cáncer de piel mas alto de todo el mundo. Esto es debido a la piel blanquinosa de la población, a la latitud tropical y sobre todo, por que a los Australianos siempre los ha gustado hacer actividades al aire libre. Sobre todo beber cerveza, jeje.
Las señales de trafico en Australia son similares a las del resto de países pero si viajas por este gran país verás unas que no tenemos por aquí...las que avisan de coalas, camellos, canguros, emús, caballos e incluso cocodrilos cruzando la carretera. Nada, pequeños animalitos australianos.....
Nueva Zelanda fue el primer país del mundo en el año 1893 en dar el derecho de voto a la mujer. No se si les tenemos que estar agradecidos o no....jeje. Es broma, se broma....
El monte Cook en Nueva Zelanda es la montaña mas alta de este bonito país con 3.754 metros de altura aunque al 1991 era 10 metros mas alto. En aquel año, 10 millones de cm cúbicos de roca y hielo del punto mas alto se desplomaron...os lo podéis imaginar?
.
Miki Dundee