04 de novembre 2007

Bijing 2008

Ja queda poc per les Olimpiades de Beijing i no es dificil donar-se compte aqui. Rellotges amb el compte enrera, cartells amb els atletes Xinesos, a la tele sol fan programes d'esport i d'Olimpiades...El 'slogan' es 'One world one dream'. Aqui teniu el ling per si us interressa: http://en.beijing2008.cn/. No tenen una mascota sino 5: Beibei, Jingjing, Huanhuan, Yingying i Nini.
Tenen molt a guanyar i tambe molt a perdre, per aixo s'estan preparant molt i molt be. Estan contruint 3 noves linees de metro, a part de les que ja han acabat, i a partir de mitjans desembre ja no es podra iniciar cap gran construccio. Suposo per comencar a reduir la contaminacio i no deixar edificis a mitges pel tan esperat aconteixement.
Com us vaig comentar, a les parades de bus hi ha gent 'ensenyant' a que la gent faci cua i fins i tot, 'radio macuto' m'ha dit que tenen eines per controlar el temps quan es celebrin les Olimpiades. Vaig visitar l'anella Olimpica i es inmensa. L'estadi, anomenat el niu per la seva estructura, i la piscina Olimpica, iluminada per la nit, son les construccions estrella. Bona sort Beijing 2008!!!
Miki Chang