28 de novembre 2007

Cap a Chongqing

He estat una setmana a Chengdu. Massa temps però la veritat es que em trobava be allà. El grup de gent amb que viatjava s'ha dispersat. Un cap al Tibet, un altre al sud i l'altre a l'est. Això es el pa de cada dia i lo típic: 'te el meu email, dona'm el teu, ens veiem a Itàlia, Barcelona o Anglaterra....'. Ara als hostels ja començo a coincidir amb gent que ja he conegut en altres hostels a Beijing, Pingyao, Xian...i que també estan donant voltes per Xina.
He arribat a Chongqing desprès de 6 hores en autocar. Aquesta ciutat es immensa, es la ciutat mes gran de Xina amb 33 milions de persones si tenim en compte els suburbi. Tot i així, no hi ha res interessant a fer a part de veure grans edificis. El que sorprèn es que no hi ha bicicletes, ja que esta situada en una zona no gaire plana. He vingut aquí per que es el punt de partida dels creuers pel riu Yangse, el 3er riu mes llarg del mon. Avui mateix inicio un creuer durant 4 dies pel riu i tot per nomes 30 euros (menjar no inclòs), un 'chollo'. Aquest creuer el contractes en una agencia al teu país i et costa car, molt car.
Com no a Xina,tot es immens. Desprès de veure el Buda mes alt del mon i la muralla mes llarga del mon, ara toca veure la presa mes llarga del mon, 'la presa de les tres gorges'
Per fi he vist el sol desprès de deixar Beijing. Això vol dir uns 20 dies sense bon temps i encara que fred, fred no fa he tornat a posar-me la jaqueta. Haig d'anar mes al sud. Suposo que estare incomunicat durant els 4 dies del creuer, aixi que fins d'aqui uns dies!!!
Miki Chang

1 comentari:

Horrabin ha dit...

Que vaya bien el crucero y recuerda vigilar con las "chicas del te"!