28 de novembre 2007

Comenca el creuer

La gent del hostel a Chongqing es genial, així que faig una mica de propaganda. Es diu Perfect Time Hostel i esta situat en un antic poblat de Ciqikou a Chongqing ple de tendes i restaurants. M'he ajuntat amb un grup de sis per fer el creuer això esta be perquè 4 dies sol amb Xinesos pot ser no molt divertit, jeje.
Desprès de negociar el preu del creuer, 30 euros, ara toca negociar el preu de les excursions ja que el vaixell para cada dia. Hem decidit fer 'les petites tres gorges' i 'la presa de les tres gorges' i desprès de negociar dur ens ha sortit pel mateix preu que el creu, o sigui, 30 euros mes. El nostre enllac amb la agencia es Jimmy, un Xines que el seu slogan es 'Jimmy ho pot fer realitat', jeje.
Ja arribem al vaixell i comencem a entendre per que sol costa 30 euros, jeje. Habitacions de sis petites i lababos amb forat que a l'hora son dutxes, jeje, i no destaquen precisament per la netedat. Peró bueno, un s'ha d'adaptar. El primer que ens diuen es que si volem pujar a coberta i utilitzar el Karaoke hem de pagar 5 euros mes. Aquest xinesos sempre fent negocis!!!
Com us he dit les habitacions son de sis i jo soc el numero set, així que jo estic en una habitació sol plena de Xinesos. Poden passar dues coses, com es normal en aquest creuers, que fumin, mengin i beguin a l'habitacio amb la pudor corresponent, o que ho facin fora. Veurem que passa!!!
Miki Chang