29 de novembre 2007

Primer dia al creuer

He tingut sort!!! A la meva habitació hi ha dues noies i clar, mantenen a ratlla als altres tres Xinesos. Per cert, tots molt simpàtics.
Com us he dit a les habitacions hi ha lavabos o una especie de lavabos però també hi ha els lavabos comuns. Es tracta d'una 'regata' al terra per la que passa aigua i s'emporta tot el que...(sense detalls) i el millor de tot, no hi ha portes!! sol mampares entre una persona i l'altre. Així que de 'cuclilles' i 'culo al aire' a fer tot el que necessitis fer. La primera vegada dona una mica de cosa, desprès ja li agafes el tranquillo. jeje.
Un punt negatiu als Xinesos es que ells mateixos no cuiden les seves coses. Desde coberta llencen de tot al riu, pell de mandarines, gots de plàstic...inclús la gent que neteja el vaixell, tot cap al riu. Com us podeu imaginar, en el riu es pot veure de tot.
El temps no ens acompanya molt i una boira, com no, fa que no poguen 'disfrutar' del paisatge al 100 per 100.
Aquest primer dia no tenim programada cap excursió, així que ens passem el dia a l'habitacio jugant a cartes o al karaoke, amb els Xinesos curiosos mirant-nos sense parar.
Miki Chang