01 de desembre 2007

Excursions

Una de les excursions al creuer era la visita de les '3 petites gorges'. El vaixell va parar i vam agafar un vaixell mes petit per passejar pel riu envoltats de grans muntanyes al costat. Cada cop el riu es feia mes estret i les muntanyes mes altes. Finalment vam agafar una petita embarcació d'unes 10 persones. Paissatges increïbles i de mentres el 'timoner' ens anava cantant cançons, jeje. Per sort, el dia ens va acompanyar.
La segona excursió era a la 'presa de les tres gorges', una construcció que encara que no es la mes alta del mon si ho es de llargada, uns dos kilòmetres de llarg. Estarà acabada l'any que ve i això suposara el desplaçament d'uns 2 milionc de persones i la inundació de pobles sencers i els temples dels voltants.
Per acabar, parada a la ciutat Wanzhou i nit lliure. Bon menjar i xinesos simpàtics. Vam trobar una especie de discoteca familiar (nens, avies, pares...) amb habitacions amb karaoke. Al entrar tothom ens mirava, ens van envoltar i volien ballar amb nosaltres. Vam acabar cantant en una d'aquestes habitacions amb una família, això si, cançons en angles, jeje.
Finalment i desprès de veure les 'tres gorges' des del vaixell, arribem a Yichang, on fem una parada tècnica en un hotel (5 euros) per dutxar-nos desprès de 4 dies i descansar en un llit que es pot considerar normal. Per votació popular i majoria, desprès de 4 dies d'arros i 'nooddes', sopem a la magnifica cadena de menjar ràpid 'McDonal's', jeje.
Miki Chang