22 de gener 2008

Melbourne enamora!!

Bueno, bueno, ja era hora que escrivis,no? Es que aquí l'internet es mes car i em connecto de tant en tant. He fugit de la pluja de Sydney i desprès de 9 hores en un autocar nocturn arribo a Melbourne, capital de Victòria. Aquesta ciutat enamora. Mar, sol (per fi), bars, terrasses, el parc botànic, tramvies (fins i tot hi ha un que es gratis per turistes), edificis estil Victorians (això posa al Lonely Planet, jeje), mercats, gent fent piragüisme al riu, ah, i l'Open d'Australia de tennis. Cada dia molta gent a Federations Square per veure el tennis en pantalla gegant. Pels carrers o places sempre hi ha 'ambientillo'. Melbourne es bastant multicultural i la comunitat italiana, xinesa i grega es bastant important aqui.
Malauradament, ara es temporada alta i es nota. M'ha costat trobar un hostel lliure aquí i he hagut de canviar tres cops d'allotjament per que no he reservat amb suficient antelació. Així que motxilla cap aquí i motxilla cap allà. També es nota en els preus. Ara toca cuinar als hostel (tots tenen cuines) i clar, la meva dieta es o pasta o amanida o entrepà, jeje.
Punts negatius, les mosques son una mica 'plastes'.
El dia 26 va ser el dia nacional d'australia. Així que tothom als parcs a fer pícnic. Musica pel carrer i gent, molta gent. Activitats per nens i gent gran i bandes de musica. En els parcs pots trobar barbacoes elèctriques gratis i això es el que vam fer. Unes hamburgueses i unes salsixes i unes 'birres' es clar. . Desprès a Federation Square i quina es la sorpresa quan dos policies s'acosten i ens diuen que no es pot beure al carrer....en tota la ciutat. Bueno, ho sabíem però ens vam fer els 'guiris', o 'I'm sorry', no ho farem mes, bla, bla, bla, jeje.
Melbourne molt maco però em guardeu un secret....com Barcelona no hi ha res!!!
.
Miki Dundee

1 comentari:

Anònim ha dit...

Porta quatre dies i ja delinquint!!!! Quina vergonya de guiri! Que l'Open d'Austràlia no són els sanfermines... Ay Senyor, amb lo bé que li havia anat a la Xina amb el té...