01 de gener 2008

Nadal i cap d'any a HK

Es difícil escriure un dia de ressaca, però un es un professional i es deu a la seva feina. Com ja he dit, HK es una mescla entre Xina i occident i es clar, nadal i cap d'any es celebren a lo gran. No tan com l'any nou Xines, per cert.
L'ambient nadalenc es nota arreu. Res a envejar a qualsevol ciutat europea. Al nadal, com no, vaig sortir a celebrar-ho, primer, sopar de nadal al KFC (patates fregides, pollastre, cocacola,...lo típic) i desprès a la zona de Lan Kwai Fong, zona de bars. Gent bevent, amb gorros de pare Noel, cantant..i xinesos passejant al voltant fent-nos fotos. Per ells es algo curiós.
Per cap d'any, sopar a un restaurant Indi (lo mes barat) i impressionant espectacle de llums i pirotècnic des dels els edificis mes alts de HK. De veritat, impressionant!! I el mateix, beure, cantar, fins a altes hores de la matinada (pel que m'han dit, jo a les 2h del mati a casa, eh!!jeje) i carrers abarrotats.
Desprès de dues setmanes aquí, la veritat es que he quedat una mica fart de HK. Massa temps aquí. Potser hauria d'haver marxat desprès de nadal però volia estar aquí per cap d'any.
Ara me'n vaig cap a Kunming, ciutat mes relaxada i econòmica, ja que a HK he fet una mica de 'despilfarro'.
Ah, per cert, FELIÇ ANY NOU 2008 , i com diuen per aquí XIN NIAN KUAI LE 2008!!
Miki Chang

2 comentaris:

Anònim ha dit...

BON ANY 2008, mochilero!!Quina enveja de viatje que estas fent. El teu blog es una canya!

Anònim ha dit...

Molt bon any, SuperGay!
De tant en tant podries enviar una foto d'aquests albergs tant "moderns"...
Passa-t'ho-els-hi-en molt bé i segueix informant.

I a veure si posem fotos al blog!