19 de desembre 2007

Kowloon, Nathan Raod i Chungking Mansions

Bueno, ja estem a Hong Kong. I ara que? Ens dirigim a Kowloon que es la part de HK mes econòmica (ja que no esta a l'illa de HK) i concretament ens dirigim a Chungking Mansions que es on es troben els Hostels mes econòmics (i on m'ha recomanat no anar, jeje). Chungking Mansions es un edifici de 17 plantes un mica descuidat i vell i diguem, una mica brut, molt conegut a HK. A cada pis poden haver varis hostels i en l'edifici hi ha de tot: restaurants, Internet, tendes, bugaderies...pots viure tota una vida sense sortir de l'edifici. I els veïns, multiculturals i de totes les religions, indis, musulmans, africans, occidentals, xinesos...Si t'agafessin, et tapessin els ulls i et deixessin al mig de l'edifici i et preguntessin...a quin país estàs? no ho encertes segur.
Desprès de negociar el preu ens donen l'habitació mes econòmica, com no, a l'ultim pis (com mes amunt, mes barat). Una habitació sense finestres, el lavabo es dutxa al mateix temps, i hi ha una petita filtració d'aigua, però un s'ha d'adaptar, no? I mes per les dates de nadal que a HK tot esta molt mes car.
Estem a Kowloon (part de HK que esta al continent) i a Nathan Road, carrer super comercial, sobretot d'aparells electrònics ja que a HK no es paguen taxes. S'ha de vigilar aquí per que molta gent l'han estafat l'hora de comprar. Al carrer molta gent i venedors d'stranquis intentant venent de tot. Comencen dient...Rolex?...bosses? i quan dius que no 50 vegades al final et diuen...alguna cosa especial??jeje. Això si, mama i papa, res de perillós!!!
Miki Chang