13 de febrer 2008

Outback (IV): Final de trajecte a Alice Springs

Avui dormim a prop de 'King's Canyons'. Els dingos, encara que no han passat per el campament, s'han fet notar amb els seus udols (aullidos). Al mati següent, 4h del mati cap a 'king's Canyon', aquest cop no per veure la sortida de sol, sinó per que hem de fer una caminada d'unes quantes horetes i es millor fer-ho quan la temperatura no es molt alta. Bueno, com diu el mateix nom, uns penya segats que 'te cags'. Dona bastant impressió!!
Finalment ens dirigim a l'ultima destinació, Alice Springs, al mig, mig d'Australia. Mireu en el mapa. Abans d'arribar ens trobem amb alguns camells salvatges. Es creu que hi ha de 700 mil a 1 milió de camells salvatges a Austràlia i es van introduir des d'Afganistan aquí pel transport basicament, i després els van deixar lliure quan no van ser útils. Per cert, pel que es veu s'han adaptat molt be.
Per fi arrivem a Alice Springs desprès de 8 dies, 3000 kilòmetres, menjar de campament (amanides, barbacoa, bocadillos...), dormir a l'aire lliure, cap victima i molt bon rotllo. Com no, sopar (aquest cop cocodril, camell i emú) beure, 'unas risas', intercanvi d'emails i.....ressaca, jeje.
Alice Springs es una petita ciutat de 20 mil habitants que va sorgir al voltant d'una estació de telègraf. No hi ha res d'especial però tothom acaba aquí o continua cap el nord. Habitants que diríem que son de 'l'Australia canyi' i bastants aborígens. Me les piro cap a Tasmania que aquí no hi res que fer!!!
.
Miki Dundee