02 de febrer 2008

Adelaide, final del tour i comencament d'un altre

Ja hem arribat a Adelaide desprès de tres dies, i com a la 'casa de gran hermano' pot passar dues coses: odiar-nos o estimar-nos. Per sort, la gent del tour ens hem fet molt, aixi que quasi tots ens allotgem al mateix hostel. Lo típic, sopar de 'despedida' (ja que cadascú se'n va a un lloc diferent), emails..bla, bla, bla...
Adelaide es la capital del territori del Sud. per que sapigueu, estic al centre sud d'Australia, tocant al mar. Aquí realment fa molta calor, afortunadament es una calor seca però amb aire calent que ve del desert, suposo. No hi gaire coses que fer...uns museus, el parc botànic, la platja (per fi ja m'he banyat!!jeje). Carrers amples i no gaire gent voltant si no es pel centre, encara que la ciutat te un milió i mig d'habitants. Al voltant d'Adelaide, Barrosa Valley, una dels llocs de vinyes i producció del vi Austràlia.
La parada a Adelaide ens serveix per agafar forces, netejar la roba i preparar amb el meu amic Jeronimo (un mexicà que vaig conèixer a Melbourne), el nostre viatge cap el nord, concretament al centre d'Australia. Volíem llogar un cotxe però esta fora del nostre pressupost així que hem comprat un tour pel mig del desert. Te pinta de ser com un mini safari bastant aventurer encara que anem amb 15 persones mes. Creuarem en desert amb temperatures bastant altes durant el dia i baixes a la nit, dormirem a l'aire lliure i farem algun 'treking' de tant en tant. Suposo que la conexio a Internet serà bastant pobre per aquelles terres aixi que potser desapareixo per 10 dies. No us preocupeu, ser com tractar les serps i els escorpins, jeje.....corre sense parar, jeje. Per cert, prometo fotos el mes aviat possible.
.
Miki Dundee

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoooooooooooola!!
Que hi ha algú a Austràlia???
Algú sap alguna cosa d'un noi que es fa dir Miki Dunde???

Anònim ha dit...

Hei, mikius! A veure si escrius més sovint... que amb l'excusa que estàs al desert, no et connectes. Per aquí hem fet un sopar amb l'Ojka "sólo tíos" abans que es casés (notícia a la web) i hem anat al casament (aviat a la web). Envía fotos dels paissatges i d'animals!

Anònim ha dit...

Que l'anònim sóc jo! Que se m'ha oblidat el nom!