11 de febrer 2008

Outback (III): Cap a Uluru

Prosseguim el nostre viatge cap al centre. Pel camí ens trobem algunes àligues que mengen els pobres cangurs morts a causa dels cotxes. Ja hem deixat el camí de terra i estem en una carretera 'normal". Ens creuem amb els primers 'Road trains', camions que porten 3 i 4 tràilers i que poden portar fins a 6 tràilers. Us ho podeu imaginar al mig de la carretera Granollers-St. Celoni?? Per sort aquí tot es en linea recte, jeje. Ahir vam sopar Cangur, no esta mal i a mes, res de grassa!!jeje.
Per fi arribem al Parc Nacional Uluru-Tjuta, el centre vermell. Aquí trobem la famosa pedra (enorme) vermella Urulu, o també anomenada Ayers Rock. Es un lloc sagrad pels aborígens i hi ha llocs on no es poden fer fotos i ho respectem, al menys jo. Com no, dormim en un campament i ens aixequem a les 5h per veure la sortida del sol. Això no no es vida, jeje!! La veritat es que passejar pel voltant de la 'roca vermella' es, com ho diria, dona que pensar,.....tranquil·litat, 'bellesa' i historia aborigen. Depèn de la llum del sol va cambiant de color. Res a veure quan ho veus a traves de les fotos.
El següent dia, mes sortides de sol i visita a 'The Olgas', formació rocosa tipus (salvant les distancies) Montserrat. També espectacular!!
.
Miki Dundee