25 de març 2008

Tongariro Crossing: Benvingut a Mordor/ Bienvenido a Mordor

Bueno, bueno...desprès de dos dies a Wellington arribo a Taupo. Aquesta petita ciutat es consiera la capital d'aventura de la illa del nord i es el lloc mes econòmic per fer 'Skydiving' (paracaigudisme) de tota Nova Zelanda i pel que diuen de tot el mon. També es troba a la vora del que es considera el 'hiking' (caminada...ma o meno) mes bonic de Nova Zelanda...i pel que diuen, un dels 10 millors 'hikings' de tot el mon. Desprès de rumiar i rumiar al final me he decantat per la Caminada ja que paracaigudisme sempre es por fer, no? (per exemple a Australia....??)
Ens aixequem a les sis del mati per començar a caminar ja que l'excursio es llarga. Encara que me'n vaig anar al llit a les 10 de la nit no he dormit gaire ja que els meus companys d'habitacio estaven de 'cachondeo'...aquest jovent....!!! Al final em vaig haver de posar serio i tot i fer-los callar... Imagineu-vos...el Miki serio, jeje. Desprès de les recomanacions dels guies comencem a caminar. Una mica de fred ja que el sol encara no ha acabat de sortir i boira. La caminada transcorre per el Tongariro National Park, que també es patrimoni de la humanitat, i es tracta d'una zona volcànica. Així que tot tipus de volcans , diferents colors de terra (de marrons a vermells, passant per negre i groc), lava (seca es clar), petits llacs d'un color blau-verdos al mig del no res, fum que surt quasi de sota els teus peus i pudor degut a al sulfur (crec).
Per acabar de rematar-ho i pels amants de ' El Senyor dels anells" es on es van filmar algunes escenes de la pel.licula, concretament correspon a Mordor i el Mt. Ruapehu es.......Mt. Doom!!!. La boira ens va acompanyar al principi del recorregut però al arribar al Mt. Ruapehu va desapareixer en dos minuts deixant veure aquest impressionant volcà sota la llum del sol. Potser Sauron estava per allà però no el vaig veure
El trajecte no es fàcil per les pendents i pel tipus de terra que trepitgem però desprès de 6 hores aconsegueixo arribar al final. Ha valgut la pena, si senyor. Desprès del Franz Josef glacier això es el millor de Nova Zelanda, per mi clar.
.
Bueno, bueno...despues de dos días en Wellington llego a Taupo. Esta pequeña ciudad se consiera la capital de la aventura de la isla del norte y es el lugar mas económico para hacer 'Skydiving' (paracaidismo) de toda Nueva Zelanda y por lo que dicen de todo el mundo. También se encuentra cerca del que se considera el 'hiking' (caminata...ma o meno) mas bonito de Nueva Zelanda...y por lo que dicen, uno de los 10 mejores 'hikings' de todo el mundo. Despues de pensar y pensar al final me he decantado por la caminata ya que paracaidismo siempre se puede hacer, no? (por ejemplo en Australia....??).
Nos levantamos a las seis de la manana para empezar a caminar ya que la excursion es larga. Aunque me fui a la cama a las 10 de la noche no he dormido demasiado puesto que mis compañeros de habitacion estaban de 'cachondeo'...esta juventud....!!! Al final me tuve poner serio y hacerlos callar... Imaginaros...el Miki serio, jeje. Despues de las recomendaciones de los guías empezamos a andar. Algo de frío puesto que el sol todavía no ha acabado de salir y niebla. La caminada transcurre por el Tongariro National Park, que también se patrimonio de la humanidad, y se trata de una zona volcánica. Asi que todo tipo de volcanes , diferentes colores de tierra (de marrones a rojos, pasando por negro y amarillo), lava (seca claro), pequeños lagos de un color azul-verdoso en medio de la nada, humo que sale casi de debajo de tus pies y mal olor debido a al sulfuro (creo).
Para acabar de rematarlo y para los amantes de ' El Señor de los anillos" es donde se filmaron algunas escenas de la pelicula, concretamente corresponde a Mordor y el Mt. Ruapehu es.......Mt. Doom!!!. La niebla nos acompañó los primeros momentos del recorrido pero al llegar al Mt. Ruapehu desaparecio en dos minutos dejando ver este impresionante volcán bajo la luz del sol. Quizás Sauron estaba por alli pero no lo vi.
El trayecto no es fácil por las pendientes y por el tipo de tierra que pisamos pero despues de 6 horas consigo llegar al final. Ha valido la pena, si señor. Despues del Franz Josef glacier esto es lo mejor de Nueva Zelanda, para mí claro.
.
Miki Kiwi