23 de març 2008

Wellington: Cap a la illa del Nord/ Wellington: Hacia la isla del Norte

Em dirigeixo cap a la illa del nord passant altre vegada per Kaikoura. Es pot anar d'una illa a l'altre per avio o per ferry. Vaig escollir el ferry per gaudir una mica mes del paisatge ja que part del trajecte esta envoltat de terra ferma. (bueno, també per que l'avio era mes car, jeje). Desprès de tres horetes ja estic a Wellington, la capital de Nova Zelanda. Es una ciutat mes, res d'especial per a mi. El mes important per fer aquí...visitar el Te Papa, museu sobre natura i també sobre cultura maori, i passejar pel port. Aquí em trobo a Gina, que vaig conèixer a Austràlia i germana de Paul...'vaya culebron', eh!! LA veritat es que a quasi cada lloc que arribo ja coneixo a algú.
Les dues illes Nova Zelandeses son bastant diferents. A la illa del nord hi viu menys gent, es nota a les carreteres i a les ciutats i pobles (mes petits). També, el paisatge es diferent. Al sud mes muntanyós. Al nord mes pla. Personalment prefereixo la illa el sud, be jo i tot el mon. Així que si mai veniu a Nova Zelanda, un consell: passeu mes temps al sud que al nord.
Bueno, com he dit, res d'especial aquí. Turisqueo per la ciutat, encara que tot esta tancat per que es setmana santa, i conèixer nous companys de viatge. Em passo dos dies aquí però amb un ja tenia mes que suficient.
.
Me dirijo hacia la isla del norte pasando otra vez por Kaikoura. Se puede ir de una isla a la otra por avion o por ferry. Escogí el ferry para disfrutar un poco mas del paisaje ya que parte del trayecto esta rodeado por tierra firme. (bueno, también por que el avion era mas caro, jeje). Despues de tres horitas ya estoy en Wellington, la capital de Nueva Zelanda. Es una ciudad mas, nada de especial para mí. Lo mas importante para hacer aquí...visitar el Té Papa, museo sobre naturaleza y también sobre cultura maori, y pasear por el puerto. Aquí me encuentro a Gina, que conocí en Australia y hermana de Paul...'vaya culebron', eh!! La verdad es que en casi cada lugar que llego ya conozco a alguien.
Las dos islas Nueva Zelandeses son bastante diferentes. En la isla del norte vive menos gente, se nota a las carreteras y en las ciudades y pueblos (mas pequeños). También, el paisaje es diferente. Al sur mas montañoso. Al norte mas plano. Personalmente prefiero la isla el sur, bueno, yo y todo el mundo. Si nunca venís a Nueva Zelanda, un consejo: pasar mas tiempo en el sur que en el norte.
Bueno, como he dicho, nada de especial aquí. Turisqueo por la ciudad, aunque todo esta cerrado por que es semana santa, y conocer nuevos compañeros de viaje. Me paso dos días aquí pero con uno ya tenía mas que suficiente.
.
Miki Kiwi