08 de maig 2008

Rumb a Tailandia (II): Kuala Lumpur/ Rumbo a Tailandia: Kuala Lumpur

M'aixeco d'hora per agafar el tren de Singapur a Kuala Lumpur. Un dels venedors de l'estacio portava una camiseta del Reial Madrid i li dic, ei, Madrid Prrzzz, Barca ok, i el 'tiu' em contesta....4 a 1, no sabia encara que el Barca va perdre. Un viatge que se suposa havia de durar 7 hores acaba sent de 11 hores. Sol 4 hores de retràs i a cada estació, una parada de mitja hora mínim i un 'tiu' amb un martell picant a una roda...serà la manera de reparar els trens per aquí?
Sol sortir de Singapur el paisatge ja canvia...palmeres, arbres bananers i demès vegetació tropical que no se el nom. Per fi arribo a Kuala Lumpur, capital de Malàisia. Primer país musulmà que visito i per tant, bastant dones amb vel i mesquites. La veritat es que se't posa 'la pell de gallina' (en el bon sentit de la paraula) escoltar una plegaria feta pels Imans a les mesquites.
L'edifici emblema d'aqui, les torres Petronas, 452 metres d'alcada i espectaculars de nit. Per lo demès, una ciutat difícil per anar d'una lloc a l'altre caminant, molt de trafic i polucio. I com no, calor i humitat. I mes mesquites, algunes d'elles maques, molt maques.
Aquí viu un amic que vaig conèixer a Nova Zelanda i quedo amb ell per prendre algo i veure la ciutat de nit (com no). Una de les coses que et sorprèn es la quantitat d'homes europeus o americans d'uns 50 anys sols que hi ha en aquesta ciutat. Quan surts de nit ja saps per que...'a la caza i captura' de noies jovenetes. I segur que la dona creu que esta de viatge de negocis, jeje. Curiositat, el meu amic em presenta el seu altre amic de Malàisia. El 'tiu' juga amb la selecció nacional de Futbol de Malàisia. Suposo que el nivell no es gaire alt però ha jugat contra Brasil amb Ronaldo...per suposat van perdre però a ell li va ser igual.
Em quedaré dos dies aquí i encara que volia agafar el tren per anar a Bangkok, vull estar el dia 10 (el meu cumple) a la capital de Tailàndia. Així que al final compro un bitllet d'avio. Quatre països en 4 dies, gens malament, no?
.
Me levanto temprano por coger el tren de Singapur a Kuala Lumpur. Uno de los vendedores de la estacion tenia una camiseta del Real Madrid y le digo, ei, Madrid Prrzzz, Barca ok, y el 'tio' me contesta....4 a 1, no sabía aun que el Barca perdió. Un viaje que se supone tenia que durar 7 horas acaba siendo de 11 horas. Solo 4 horas de retraso y en cada estación, una parada de media hora mínimo y un 'tio' con un martillo picando a una rueda...será la manera de reparar los trenes por aquí?
Solo salir de Singapur el paisaje ya cambia...palmeras, árboles bananeros y demas vegetación tropical que no se el nombre. Al fin llego en Kuala Lumpur, capital de Malaisia. Primer país musulmán que visito y por lo tanto, bastantes mujeres con velo y mezquitas. La verdad es que se te pone 'la piel de gallina' (en el buen sentido de la palabra) escuchar una plegaría hecha por los Imanes en las mezquitas.
El edificio emblema de aqui, las torres Petronas, 452 metros de altura y espectaculares por la noche. Por lo demas, una ciudad difícil para ir de un lugar al otro andando, mucho trafico y polucion. Y como no, calor y humedad. Y mas mezquitas, algunas de ellas bonitas, muy bonitas. Aquí vive un amigo que conocí en Nueva Zelanda y quedo con él por tomar algo y ver la ciudad por la noche (como no). Una de las cosas que te sorprende es la cantidad de hombres europeos o americanos de unos 50 años solos que hay en esta ciudad. Cuando sales por la noche ya sabes por que...'a la caza y captura' de chicas jovencitas. Y seguro que la mujer cree que esta de viaje de negocios, jeje.
Curiosidad, mi amigo me presenta su otro amigo de Malaisia. El 'tio' juega con la selección nacional de Fútbol de Malaisia. Supongo que el nivel no es demasiado alto pero ha jugado contra Brasil con Ronaldo...por supuesto perdieron pero a él le era igual.
Me quedaré dos días aquí y aunque quería coger el tren para ir a Bangkok, quiero estar el día 10 (mi cumple) en la capital de Tailandia. Asi que al final compro un billete de avion. Cuatro países en 4 días, no esta mal, no?
.
Miki Fog