14 de juny 2008

'Tubing' a Vang Vieng/ 'Tubing' en Vang Vieng

Finalment i desprès de 7 hores i uns quants olors estranys al bus, arribem a Vang Vieng. Aquest petit poble al costat del riu no te res d'especial en si. Ah, si, te el riu, i això el fa especial, ara us explico per que.
El poble esta ple de 'motxileros' i es clar, bars, 'guesthouses'', restaurants, internets...i tot el que comporten els 'motxileros'. Peró per que venen aquí? Millor dit, però per que venim aquí? Com us he dit, hi ha un riu i en el riu es podem fer moltes activitats, per exemple rafting, kayaking, banyar-se... però aquí es fa 'tubing'.
'Tubing' no es mes que baixar el riu a sobre d'un neumàtic inflable. Et poses el banyador i al ataque''. Bueno, això tampoc es res d'especial direu vosaltres...doncs no, però si et vas trobant bars amb musica al costat del riu al llarg dels 5 kilòmetres de recorregut...que penseu ara? I si us dic que la corrent del riu no es, diguem, fluixeta i que per parar a cada bar els Laosians et fan arribar una canya de bambú o una ampolla buida amb un cordill per acostar-te al bar? Ah, això ja es posa interessant...i si això li sumes que a cada bar hi ha una corda tipus liana de Tarzan per saltar des d'una plataforma a l'aigua, a vegades fins a 10 metres d'alcada? I per ultim, si us dic que normalment es comença a les 11 del mati i s'acaba a les 7 de la tarda...?? Ara ja us agrada aixo, no?? Doncs si, una de les coses mes divertides que he fet, i la gent genial!!! Això si, cadascú es para si vol, el temps que vol i a on vol.
Al dia següent plou i a l'altre també, així que decidim per unanimitat anar mes al sud. Cap a la capital hi falta gent!!!
.
Finalmente y despues de 7 horas y unos cuántos olores extraños en el bus, llegamos a Vang Vieng. Este pequeño pueblo junto al río no tiene nada de especial en sí. Ah, si, tiene el río, y esto lo hace especial, ahora os explico por que.
El pueblo esta lleno de 'mochileros' y claro, bares, 'guesthouses'', restaurantes, internets...y todo lo que comportan los 'mochileros'. Peró por que vienen aquí? Mejor dicho, pero por que venimos aquí? Como os he dicho, hay un río y en el río se pueden hacer muchas actividades, por ejemplo rafting, kayaking, bañarse... pero aquí se hace 'tubing'.
'Tubing' no es mas que bajar el río encima de un neumatico inflable. Te pones el banyador y al ataque''. Bueno, esto tampoco tiene nada de especial diréis vosotros...pues no, pero si te vas encontrando bares con musica junto al río a lo largo de los 5 kilòmetros de recorrido...que pensáis ahora? Y si os digo que la corriente del río no es, digamos, floja y que para parar a cada bar los Laosianos te hacen llegar una caña de bambú o una botella vacía con una cuerda para acercarte al bar? Ah, esto ya se pone interesante...y si a esto le sumas que en cada bar hay una cuerda tipo liana de Tarzan para saltar desde una plataforma al agua, a veces hasta 10 metros de altura? Y por ultimo, si os digo que normalmente se empieza a las 11 de la manana y se acaba a las 7 de la tarde...?? Ahora ya os gusta esto, no?? Pues si, una de las cosas mas divertidas que he hecho, y la gente genial!!! Eso si, cadauno se para si quiere, el tiempo que quiere y donde quiere.
Al día siguiente llueve y a el otro también, asi que decidimos por unanimidad ir mas al sur. Hacia la capital!!!
.
Miki Sabaidee